Inkt Cartridge Vullen in Eindhoven ?

 Uw inkt cartridge vullen in Eindhoven en voortaan goedkoper printen?

TIP: Voor dat u langs komt: Maak eerst met uw smartphone een foto waarop het typenr. van de printer of de nrs. van de cartridges zichtbaar zijn.

Een inkt cartridge vullen en - vaak meerdere keren- opnieuw gebruiken, kan voor u een prima manier zijn om iedere keer opnieuw veel geld te besparen op uw printkosten.

Of het nou een Canon of HP inkt cartridge met printkop of een Brother inktpatroon is, Cartridge Partners Eindhoven laat inmiddels al 12+ jaar zien dat de meeste Brother, Canon, en HP inktcartridges en inktpatronen prima meerdere keren te gebruiken zijn.


Tenminste als.....!!

(U mist Epson in dit rijtje; Epson cartridges worden niet hervuld, maar daarvoor is - net als voor de andere 3 merken trouwens- een groot aantal voordelige compatible/"huismerk"cartridges in voorraad.)



1. NIET leegprinten !

2. GEEN plastic zakjes en plakband!

3. NIET opsparen!

Niet leegprinten!!

Heeft u een printer met 2 cartridges in uw printer zitten – 1 voor zwarte afdrukken en 1 voor kleurenafdrukken- dan zit daarbij de printkop op de cartridges.

Deze printkop word tijdens het printen gekoeld door de inkt in uw cartridge.

Het is dus van groot belang dat er geen afdrukken worden gemaakt met te weinig of zonder inkt, want geen inkt = geen koeling!

Zodra de printkop niet meer wordt gekoeld, smelten (te veel van) de spuitgaatjes dicht, is de printkop onherstelbaar beschadigd, en kan niet meer succesvol worden hervuld en hergebruikt.

Het advies wat ik dan ook altijd aan mijn klanten meegeef is, is om niet te lang door te printen na de "weinig inkt" melding maar om de printopdracht van hooguit nog zo'n 3 a 4 afdrukken af te maken en daarna beslist te stoppen met printen.

N.B. Bovenstaande is met name extra belangrijk bij een heel aantal HP printer modellen met losse inkttankjes met bijv. Nrs. 364 en Nrs. 920 waarbij de printkop IN de printer zit.

Deze printers hebben nl. géén beveiliging tegen oververhitting die ervoor zorgt dat de printer op tijd weigert om te printen, iets wat ALLE Brother, Canon, en Epson printers met inkttankjes wél hebben.

Kleuren cartridge vervoeren ?.....GEEN plastic zakjes en plakband!


Omdat u -natuurlijk- het bovenstaande advies heeft opgevolgd om op tijd te stoppen met printen, zit er van iedere kleur nog een kleine hoeveelheid inkt in uw inktpatroon.

Wikkel uw kleurencartridge daarom voor het vervoer eerst in een velletje printpapier, (geen keukenpapier!) of gebruik een papieren envelop.

De (inmiddels ruime) ervaring leert dat deze inkt eerst afgeeft in het plastic zakje en zodoende, via de printkop, weer in de cartridge wordt opgenomen.
De drie basiskleuren, cyaan, magenta, en geel mengen zich dan binnen in de cartridge en de kleurencartridge word zodoende onbruikbaar.

Daarna kunt u gerust een plastic zakje gebruiken.


NIET opsparen!

Een lege cartridge die een tijd word weggelegd droogt uit en kan niet meer succevol worden hervuld.

Het is dus geen goed idee om gebruikte cartridges op te sparen.

Het is beter om uw lege cartridge weer zo snel mogelijk om te ruilen voor een reeds hervulde, of om uw eigen lege cartridge te laten hervullen.

(Al was het alleen maar zodat u weer een volle reservecartridge in huis heeft !!)

Uw hervulde cartridge wordt namelijk altijd voorzien van een beschermclip of afsluitdopjes, zodat de printkop of spons wordt beschermd tegen uitdroging.


Werkwijze:

Een inkt cartridge vullen begint altijd met het controleren van de staat van de printkop.
Zoals gezegd, als er te lang is doorgeprint en er te veel spuitgaatjes zijn dichtgesmolten heeft het geen zin meer om de inktcartridge te hervullen.

Het resultaat zou zijn dat u streperige of helemaal geen afdrukken zou krijgen, of dat u slechte kleurenafdrukken zou krijgen waarin bijv. een kleur ontbreekt.

Blijkt uit de controle dat het hervullen niet zinvol is (WORD VERVOLGD)

De tientallen verschillende soorten printerinkt die worden gebruikt om uw cartridge(s) te hervullen komen van OCP, een gerenommeerde Duitse fabrikant, en zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit.

Ze zijn afgeleid van de inkten die de fabrikanten van originele merkcartridges gebruiken en zijn specifiek ontwikkeld voor uw merk en type inktcartridge(s).

Al deze stappen zorgen voor een hoge kwaliteit hervulde cartridge, die u probleemloos opnieuw kunt gebruiken tegen aanzienlijk lagere kosten.

GARANTIE !!

Natuurlijk komt u weer terug bij Cartridge Partners als u tevreden bent met de afdrukkwaliteit en de drastisch lagere prijzen.

(Cruijf zou zeggen "da's logiesj"..)

Maar mocht u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn met de afdrukkwaliteit van uw aankoop, of treedt er onverhoopt toch een storing of probleem op met uw cartridge(s)...

KOM-ER-MEE-TERUG!!

Kijk even - HIER - voor de openingstijden, breng uw cartridge(s) mee, als het lukt met 1 of 2 slechte afdrukken, en loop even binnen.

Meestal en indien mogelijk wordt eerst de storing in uw (hervulde) cartridge ter plekke opgelost.
Mocht dat niet (meer) lukken, en moet uw hervulde inktpatroon toch vervangen worden, dan wordt de door u betaalde hervulprijs natuurlijk in mindering gebracht op de aanschaf van een nieuwe of compatible[huismerk] inktpatroon.

Van cartridge vullen in Eindhoven terug naar de Cartridge Partners Homepage of..

Van cartridge vullen in Eindhoven naar de CONTACT pagina voor de openingstijden