Cartridges  laten vullen in Veldhoven....

Cartridges laten vullen in Veldhoven, Best en omstreken is tegenwoordig een stuk lastiger...

Met het vertrek van de cartridge refill service op o.a de Pleintjes in Veldhoven is het een stuk lastiger, zo niet onmogelijk, geworden om uw cartridges te laten hervullen in bijv. Veldhoven.

Dus, wat nu??

Want u wilt toch graag goedkoper blijven printen met uw inkjet- of laserprinter.

Gelukkig hebben al een heel aantal Veldhovenaren hun cartridges laten vullen en een prima alternatief gevonden voor de dure originele Brother, Canon, Epson, HP, of  Lexmark cartridges of deze te vervangen voor een goedkoper "huismerk" alternatief..

Bij Cartridge Partners Eindhoven aan de Aalsterweg.

Ook voor minder vaak voorkomende merken als Samsung, Xerox, of Oki laserprinters kunt u  voor goedkopere alternatieven of  cartridges laten vullen vaak terecht bij Cartridge Partners Eindhoven aan de Aalsterweg 138. (hoek Boutenslaan/Aalsterweg)

Toegegeven, het is even een stukje verder rijden, maar de besparingen van 30 - 50 % t.o.v. de originele merkcartridges maken veel goed.

Voor een refill van uw cartridge, maar ook voor een compatible/huismerk inkt cardridge, een inktpatroon, of een goedkopere EcoPlus huismerk tonercartridge is Cartridge Partners Eindhoven inmiddels al 8 jaar een vertrouwd adres voor steeds terugkerende klanten uit o.a. Veldhoven, Best, en zeer wijde omgeving.

Bovendien ligt Cartridge Partners Eindhoven direct aan de rondweg, dus u hoeft niet het drukke centrum in én u kunt gratis(!) parkeren op de ventweg aan de Boutenslaan.

Om uw  HP, Canon, of Lexmark inkt cartridge succesvol te kunnen hervullen, lees hieronder even verder..

1. NIET leegprinten !

2. GEEN plastic zakjes en plakband!

3. NIET opsparen!

*Ahum*...Sorry om zo met de deur in huis te vallen, maar de 3 redenen hierboven zijn de belangrijkste oorzaken waarom een inktcartridge NIET! meer hervuld kan worden.

Lees hieronder even verder....

1. NIET leegprinten !

Als er 1 (bijv. Canon BC-02, Lexmark nr.1, HP nr. 110 ) of 2 (zoals in de meeste modellen) cartridges in uw printer zitten – 1 voor kleurenafdrukken en/of 1 voor zwarte afdrukken- dan zit daarbij de printkop op de cartridges.

Deze printkop kunt u vergelijken met de motor in uw auto die, zolang de motor loopt, wordt gekoeld door de koelvloeistof in de radiateur.

Het is dus van groot belang dat er geen afdrukken worden gemaakt met te weinig of zonder inkt, want geen inkt = geen koeling!

Zodra de printkop niet meer wordt gekoeld, smelten (te veel van) deze spuitgaatjes dicht en is de printkop onherstelbaar beschadigd, en kan niet meer worden hervuld en hergebruikt.

Het advies wat ik dan ook altijd aan mijn klanten meegeef is, is om niet te lang door te printen  na deze melding maar om de printopdracht van hooguit nog zo'n 3 a 4 afdrukken af te maken en daarna beslist te stoppen met printen.

2. Kleuren cartridge vervoeren ?.....GEEN plastic zakjes en plakband!       

Een andere belangrijke oorzaak die er voor zorgt dat kleuren cartridges met printkop vaak niet meer te hervullen zijn, is om een plastic zakje te gebruiken om uw cartridges in te vervoeren..

Omdat u -natuurlijk- het bovenstaande advies heeft opgevolgd om op tijd te stoppen met printen, zit er van iedere kleur nog een kleine hoeveelheid inkt in uw inktpatroon.

De (inmiddels ruime) ervaring leert dat deze inkt eerst afgeeft in het plastic zakje en zodoende, via de printkop, weer in de cardridge wordt opgenomen.
De drie basiskleuren, cyaan, magenta, en geel mengen zich dan binnen in de cartridge en de kleurencartridge word zodoende onbruikbaar.

Wikkel uw kleurencartridge daarom voor het vervoer eerst in een velletje printpapier, (geen keukenpapier!) of gebruik een papieren envelop.

Daarna kunt u gerust een plastic zakje gebruiken.

3. NIET opsparen!

Om te voorkomen dat een gebruikte inktcartridge opdroogt en niet meer kan worden hervuld, is het geen goed idee om gebruikte cartridges op te sparen.

Het is beter om uw lege cartridge weer zo snel mogelijk om te ruilen voor een reeds hervulde, of om uw eigen lege cartridge te laten hervullen.

(Al was het alleen maar zodat u weer een volle reservecartridge in huis heeft !!)

Uw hervulde cartridge wordt namelijk altijd voorzien van een beschermclip of afsluitdopjes, zodat de printkop of spons wordt beschermd tegen uitdroging.

Werkwijze:

Cartridges laten vullen begint altijd - indien aanwezig- met het controleren van de staat van de printkop.
Zoals gezegd, als er te lang is doorgeprint en er te veel spuitgaatjes zijn dichtgesmolten heeft het geen zin meer om de inktcartridge te hervullen.

Het resultaat zou zijn dat u streperige of helemaal geen afdrukken zou krijgen, of dat u slechte kleurenafdrukken zou krijgen waarin bijv. een kleur ontbreekt.

Als blijkt dat uw cartridge wel opnieuw gebruikt kan worden én ik heb al (een) hervulde en geteste inktcartridge(s) in voorraad, dan ruilen we simpelweg uw lege cartridge(s) direct om voor een volle.

Heb ik geen hervulde en geteste cartridge(s) op de plank staan, dan is de vuistregel dat u uw cartridge(s) een uurtje later weer hervuld (en vaak voorzien van testafdrukken) kunt komen ophalen.

Alleen als na het cartridges laten vullen de evt. testafdrukken in orde zijn rekent u af, en u bespaart daarmee ca. 50 % t.o.v. de aanschaf van een originele merkcartridge.

Bij een aantal HP cartridges (21/22, 27/28, en 56/57) word daarnaast ook nog het elektronisch circuit op de cartridge gecontroleerd vanwege de vele “elektrische defecten” die sinds een aantal jaar regelmatig optreden in bijna alle typen HP cartridges met printkop.

In veel gevallen worden met uw hervulde cartridge na het hervullen testafdrukken gemaakt met een van de 15 testprinters om de afdrukkwaliteit te controleren.
Daarna komt er een stevige beschermclip omheen die uw cartridge beschermt tijdens het vervoer.
De tientallen verschillende soorten printerinkt die worden gebruikt om uw cartridge(s) te hervullen komen van OCP, een gerenommeerde Duitse fabrikant, en zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit.

Ze zijn afgeleid van de inkten die de fabrikanten van originele merkcartridges gebruiken en zijn specifiek ontwikkeld voor uw merk en type inktcartridge(s).

Al deze stappen zorgen voor een hoge kwaliteit hervulde cartridge, die u probleemloos opnieuw kunt gebruiken tegen aanzienlijk lagere kosten.

GARANTIE !!

Natuurlijk komt u weer terug bij Cartridge Partners Eindhoven als u tevreden bent met de afdrukkwaliteit en de drastisch lagere prijzen.

(Cruijf zou zeggen "da's logiesj"..)

Maar mocht u, om wat voor reden dan ook, niet tevreden zijn met de afdrukkwaliteit van uw aankoop, of treedt er onverhoopt toch een storing of probleem op met uw cartridge(s)...

KOM-ER-MEE-TERUG!!

Kijk even - HIER - voor de openingstijden, breng uw cartridge(s) mee, als het lukt met 1 of 2 slechte afdrukken, en loop even binnen.

Meestal en indien mogelijk wordt eerst de storing in uw (hervulde) cartridge ter plekke opgelost.
Mocht dat niet (meer) lukken, en moet uw hervulde inktpatroon toch vervangen worden, dan wordt de door u betaalde hervulprijs natuurlijk in mindering gebracht op de aanschaf van een nieuwe of compatible[huismerk] inktpatroon.

Van cartridges laten vullen in Veldhoven terug naar de Cartridge Partners Homepage of..

Van cartridges laten vullen in Veldhoven naar CONTACT pagina voor de openingstijden