Brother inkt cartridges in Eindhoven laten vullen ?

Brother inktcartridges in Eindhoven laten vullen voor een Brother MFC- of Brother DCP- model Inkjetprinter?

Het prettige van de ORIGINELE Brother inkt cartridges is, is dat ze (*bijna allemaal) oneindig opnieuw te hervullen zijn.
U bespaart dus, met dezelfde cartridge(s), iedere keer opnieuw, ca. 50% door uw cartridge(s) te laten hervullen t.o.v. de aanschaf van een nieuwe originele Brother cartridge.


Een Brother inkt cartridge vullen..

Het vullen van een Brother cartridge duurt een paar minuten, dus u kunt er op wachten, maar vaak liggen er al hervulde klaar in de la die u meteen kunt meenemen als u uw lege originele Brother inktcartridge meebrengt en inlevert.* Voor de nieuwere Brother LC-121/123/125, en de LC-221/223/225 inktcartridges geldt dat in de winkel het chipje op deze cartridges eerst succesvol ge-reset moet kunnen worden voordat hervuld kan worden.

N.B. De chip geeft dan weer het (geschatte) inktniveau aan, waarschuwt dat het inktniveau laag word, en zal zorgen dat de printer uiteindelijk weigert om te printen.

Dat laatste om oververhitting van de printkop in de printer te voorkomen door een gebrek aan inkt, want inkt=koelmiddel.(Wist u niet hè?)

Omdat het resetten van de chip op de LC-121/123/125 en LC-223/LC-225 niet altijd lukt, (en hervullen dus geen optie is), zijn voor deze series- behalve de originele Brother cartridges- als goedkoper alternatief compatible/huismerk LC-123 en LC-223 Multipacks beschikbaar.

Niet hervullen, toch besparen ?

Brengt u geen originele lege Brother cartridges mee, lukt het niet om de chipjes te re-setten op de LC-121/123/125/127 of LC-221/223/225 cartridges of kúnnen uw cartridges simpelweg niet ge-reset en hervuld worden (3217/3219 serie) dan is er nog geen man overboord.

Voor de LC-1.. en LC-2.. serie is een beperkte voorraad originele Brother cartridges in voorraad, voor de overige nrs. heeft u de mogelijkheid om "huismerk"versies van uw type Brother cartridge aan te schaffen.

Dit zijn nieuw geproduceerde cartridges voor eenmalig gebruik en deze worden aangeboden in Multipacks van 4 stuks.


Terug naar boven